Kjo është ngjyra që i shkon shumë Shkurte Fejzës (Foto)

Kjo është ngjyra që i shkon shumë Shkurte Fejzës (Foto)
Kjo është ngjyra që i shkon shumë Shkurte Fejzës (Foto)
Kjo u00ebshtu00eb ngjyra qu00eb i shkon shumu00eb Shkurte Fejzu00ebs (Foto)

Shkurte Fejza është këngëtarja jonë e cila pothuajse me çdo paraqitje të saj, duket një zonjë e vërtet, shkruan “Kosovarja”.

Ta lëmë të pushoj pak karrierën dhe sukseset e saj të shumta, sonte kemi vendos që të merremi me diçka tjetër. Konkretisht me shijen e ngjyrave.

Edhe Shkurta si çdo njeri tjetër ka një ngjyrë e cila duket se asaj i pëlqen më shumë dhe i shkon tamam për fytyrës.

Dikush, ka të preferuar ngjyrën e kuqe, shumë të tjerë kanë ngjyrën e kaltër, por, Shkurta duket se e ka në qejf ngjyrën e gjelbër.

Në një kërkim që i bëmë emrit të saj në google, na doli se në shumë paraqitje, Shkurta shihet me ngjyrën e gjelbër në veshje, nëse jo krejt gjelbër, në disa foto shihen se nuanca e ngjyrave shkon ka e gjelbra.

Kjo ndoshta për faktin se këngëtarja Fejza e ka edhe ngjyrën e syve të gjelbër, dhe ia përshtat edhe veshjen ngjyrës së syve.

Ndryshe ngjyra e gjelbër njihet si njëra ndër ngjyrat që jep gjallëri dhe jetë.

Duket bukur Shkurta edhe me ngjyrën e gjelbër apo?

Duhet të cekim se kjo ishte vetëm sa i përket ngjyrës së gjelbër, që neve na ra në sy, ndërsa ka me dhjetëra e qindra foto të tjera ku Shkurta shihet me ngjyra të tjera në veshjen e saj./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Shtator, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Shqiptari që rrëmbeu titullin “Më i bukuri i Gjermanisë”
Ç’kohë është kjo?
Ia ka bërë varrin djalit, edhe pse eshtrat ende nuk i janë gjetur
Luftëtari që vlejti sa 1000 ushtarë

http://kosovarja.al/showbiz/