Kjo është nëna e Liberta Spahiut

Kjo është nëna e Liberta Spahiut
Kjo është nëna e Liberta Spahiut
Kjo është nëna e Liberta Spahiut

Jeta private e personave publik bënë shumë përshtypje, madje më shumë se ajo profesionale, shkruan "Kosovarja".

Njerëzit, kanë posaçërisht dëshirë ti njohin anëtarët e familjes së figurave të njohura. E, interes padyshim që përbëjnë edhe nënat e baballarët.

Liberta Spahiu, bukuroshja e ekranit televiziv, shpesh vihet në qendër të vëmendjes për shkak të deklaratave të saj, por edhe paraqitjeve me stil, shkruan "Kosovarja".

Liberta ndër vite ka treguar për dashurinë dhe afërsinë e madhe që ka me të dy prindërit

Kjo është Lira, e ëma e Libertes bukuroshe./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/showbiz/