Kjo është e përbashkëta e Kidës me Kallashin (Foto)

Kjo është e përbashkëta e Kidës me Kallashin (Foto)
Kjo është e përbashkëta e Kidës me Kallashin (Foto)
Kjo u00ebshtu00eb e pu00ebrbashku00ebta e Kidu00ebs me Kallashin (Foto)

Tashmë janë që të dyja fytyra publike, edhe pse aktiviteti i tyre ndryshon në mënyrë drastike, por ato kanë disa të përbashkëta, shkruan Kosovarja.

Kida pëlqehet në mas të madhe nga publiku për prurjet e saja në muzikë, ndërsa edhe Kallashi edhe përkundër shumë kritikave ajo pëlqehet shumë duke marrë parasysh edhe nga ndjekësit që ajo ka në rrjetet sociale.

 Kida shpesh vjen me ndryshimet e saja të guximshme, ajo para pak ditësh erdhi me ndryshim të flokëve, ngjyrës dhe prerjen e ballukeve. Po të njëjtin stil e kishte edhe valltarja Kallashi kohë më parë, e ky stil i bënë shumë të ngjashme të dy figurat.

Është edhe një detaj tjetër që ju shton ngjashmërinë, edhe pse këtë efekt secili nga ne mund ta ketë provuar por jo që mund të na shfaq kaq identikë sa dy vajzat në fjalë. Trendit të modës nuk mund t’i ikim, kështu edhe një pëlqim i veshjes pothuajse të njëjtë ato i bënë që të kenë diçka të përbashkët .Është kopjim,koiçidenc apo thjesht shije këtë vlerësojeni ju. /Kosovarja/


Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/showbiz/