Kjo është dëshmia që Gold AG dhe Ghetto Geasy tashmë janë miq

Kjo është dëshmia që Gold AG dhe Ghetto Geasy tashmë janë miq
Kjo është dëshmia që Gold AG dhe Ghetto Geasy tashmë janë miq
Kjo është dëshmia që Gold AG dhe Ghetto Geasy tashmë janë miq

Dikur nuk i kishin edhe aq mirë punët mes vete por sot është krejt e kundërta.

Mund të tingëlloj e pabesueshme por reperët Gold AG dhe Ghetto Geasy u pajtuan dhe janë bërë me të vërtetë miq, shkruan lajmi.

Këtë e dëshmon fakti se kanë filluar ta ndjekin njëri-tjetrin në Instagram madje edhe ti pëlqejnë postimet që publikojnë.

E pse u pajtua me Getin dhe detaje të tjera interesante mund t’i kuptoni në intervistën në vazhdim. 


Lexo Revisten Online

Tetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Luiza Hasani vajza me yll në ballë
Isha i fundit i ndershëm
I pazëvendësueshmi
Unë budallaqja, u dashurova në profën e matematikës!

http://kosovarja.al/showbiz/