Khan pozon me shoqe, secila më “bombë” se tjetra (Foto)

Khan pozon me shoqe, secila më “bombë” se tjetra (Foto)
Khan pozon me shoqe, secila më “bombë” se tjetra (Foto)
Khan pozon me shoqe, secila mu00eb u201cbombu00ebu201d se tjetra (Foto)

Ylli televiziv, Chloe Khan duket të ketë kaluar një ditë të mirë me shoqet e saj.

E as në rrjetet sociale nuk kishte se si të mungonte qoftë edhe një foto, shkruan Indeksonline.

Si gjithmonë ajo e ka hobi të shfaqet provokative, andaj e tillë është shfaqur edhe sonte. Khan ka pozuar vetë e katërta, dhe secila është dukur më seksi se tjetra.

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/showbiz/