Këto pamje dëshmojnë se ajo është prezantusja më e bukur e sportit

Këto pamje dëshmojnë se ajo është prezantusja më e bukur e sportit
Këto pamje dëshmojnë se ajo është prezantusja më e bukur e sportit
Ku00ebto pamje du00ebshmojnu00eb se ajo u00ebshtu00eb prezantusja mu00eb e bukur e sportit

Bukuroshja e ekranit para 11 viteve u shpall ndër vajzat më të bukura në Kosovë. Ajo cilësohet për bukurinë dhe linjat trupore, shkruan Kosovarja.

Lirisht mund të themi se ajo është prezantuesja më seksi shqiptare. Është e pranishme çdo javë në televizionin publik në RTK në realizim të emisionit sportiv.

Ish-Miss Kosova nëpërmjet këtyre pamjeve tregon se është femra më tërheqëse dhe më e bukur shqiptare. /Kosovarja/ 

Lexo Revisten Online

Mars, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Merita Merja - Parukierja më e kërkuar shqiptare
Hajni në ballë të oxhakut
Si i dëbuam dhe vramë shqiptarët nga Toplica?
“KD Businnes Development”, ngritë ekonominë e Kosovës

http://kosovarja.al/showbiz/