Këto pamje dëshmojnë se ajo është prezantusja më e bukur e sportit

Këto pamje dëshmojnë se ajo është prezantusja më e bukur e sportit
Këto pamje dëshmojnë se ajo është prezantusja më e bukur e sportit
Këto pamje dëshmojnë se ajo është prezantusja më e bukur e sportit

Bukuroshja e ekranit para 11 viteve u shpall ndër vajzat më të bukura në Kosovë. Ajo cilësohet për bukurinë dhe linjat trupore, shkruan Kosovarja.

Lirisht mund të themi se ajo është prezantuesja më seksi shqiptare. Është e pranishme çdo javë në televizionin publik në RTK në realizim të emisionit sportiv.

Ish-Miss Kosova nëpërmjet këtyre pamjeve tregon se është femra më tërheqëse dhe më e bukur shqiptare. /Kosovarja/ 

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/showbiz/