Këtë detaj ndoshta nuk e keni vënë re te kënga e re e Robertit? (Video)

Këtë detaj ndoshta nuk e keni vënë re te kënga e re e Robertit? (Video)
Këtë detaj ndoshta nuk e keni vënë re te kënga e re e Robertit? (Video)
Ku00ebtu00eb detaj ndoshta nuk e keni vu00ebnu00eb re te ku00ebnga e re e Robertit? (Video)

Robert Berisha bashkëshorti i Nora Istrefit, së fundmi ka sjell një këngë shumë ritmike, shkruan “Kosovarja”.

Kënga në fjalë titullohet “Margarita”, dhe është punuar edhe me videoklip.

Kënga në fjalë është një këngë mjaftë ritmike dhe teksti i kushtohet një vajze e cila në asnjë sekuencë filmike nuk shihet në spotin e kësaj këngë.

Protagonistë kryesorë janë Roberti që edhe e këndon këngën dhe klarinetisti i cili e përcjell në çdo hap këngëtarin. Sikur të ishte “Margarita”!

Ky është vetëm një detaj të cilin ndoshta qëllimisht e kanë lëshuar.

Mos Nora ka pas gisht në këtë detaj, e i ka thënë Robertit mos merr vajza në spot?/Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Shtator, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Shqiptari që rrëmbeu titullin “Më i bukuri i Gjermanisë”
Ç’kohë është kjo?
Ia ka bërë varrin djalit, edhe pse eshtrat ende nuk i janë gjetur
Luftëtari që vlejti sa 1000 ushtarë

http://kosovarja.al/showbiz/