Kështu vallëzon kjo nuse me muzikën e Medës (Video)

Kështu vallëzon kjo nuse me muzikën e Medës (Video)
Kështu vallëzon kjo nuse me muzikën e Medës (Video)
Ku00ebshtu vallu00ebzon kjo nuse me muziku00ebn e Medu00ebs (Video)

Është njëri nga këngëtarët më të kërkuar nëpër festa familjare, vetëm Meda di të bëjë një atmosferë të tillë, shkruan Kosovarja.

Shihet edhe nëpërmjet kësaj video se si të gjithë pjesëmarrësit e këtij ahengu familjarë janë ngritur në këmbë më këngën e Medës. Dhe ajo më e bukura është se si nusja hedh vallen aq këndshëm.  Dhe kjo atmosferë ka mbretëruar në familjen e Xherdan Shaqirit i cili martoi vëllain në ditën e djeshme. /Kosovarja/  

Lexo Revisten Online

Shtator, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Shqiptari që rrëmbeu titullin “Më i bukuri i Gjermanisë”
Ç’kohë është kjo?
Ia ka bërë varrin djalit, edhe pse eshtrat ende nuk i janë gjetur
Luftëtari që vlejti sa 1000 ushtarë

http://kosovarja.al/showbiz/