Kështu e shijuan sot ditën Tara dhe Blero (Foto)

Kështu e shijuan sot ditën Tara dhe Blero (Foto)
Kështu e shijuan sot ditën Tara dhe Blero (Foto)
Ku00ebshtu e shijuan sot ditu00ebn Tara dhe Blero (Foto)

Këngëtari Blerim Muharremi – Blero, sot ka kaluar ditën me vajzën e tij Tarën, shkruan Kosovarja.

Ku ata të dy së bashku kanë shëtitur nëpër qytet dhe e kanë shijuar kohën që po mbretëron te ne. 

Se sa të lumtur duken në një përqafim babë e bije, shikojini tani./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/showbiz/