Kështu e motivon Ariana Ermalin që të dobësohet

Kështu e motivon Ariana Ermalin që të dobësohet
Kështu e motivon Ariana Ermalin që të dobësohet
Kështu e motivon Ariana Ermalin që të dobësohet

Ermali i koncentruar maksimalisht pas karrierës muzikore, si duket ka lënë pas dore pak vetën duke shtuar peshë më të madhe seç duhet, shkruan Kosovarja.

Koha nëpër studio për krijime të reja këngësh, gjithashtu i angazhuar teje mase nëpër mbrëmje muzikore dhe koncerte ka bërë që Ermali të shtoj peshë. E kjo si duket është duke e penguar dhe në mënyrë urgjente i hyri fitnesit, vrapimit e aktiviteteve fizike.

Këngëtari i shumë hiteve kohë pas kohe na tregon për rrjedhën e ushtrimeve se si shkojnë. Në këtë video të fundit është bashkëshortja Ariana ku edhe mund të jetë shtesë motiv për të vazhduar Ermali me humbjen e kilogramëve. Ajo e shoqëron në stërvitje. /Kosovarja/ 

Lexo Revisten Online

Tetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Luiza Hasani vajza me yll në ballë
Isha i fundit i ndershëm
I pazëvendësueshmi
Unë budallaqja, u dashurova në profën e matematikës!

http://kosovarja.al/showbiz/