Kemali dhe gruaja e tij e çmendin publikun, gjithë vëmendja te fustan i saj

Kemali dhe gruaja e tij e çmendin publikun, gjithë vëmendja te fustan i saj
Kemali dhe gruaja e tij e çmendin publikun, gjithë vëmendja te fustan i saj
Kemali dhe gruaja e tij e çmendin publikun, gjithë vëmendja te fustan i saj

Burak dhe Fahriye janë dy emrat më të përmendur në mediat turke.

Ata qysh nga martesa e tyre janë gjithmonë prezent në publikun turk dhe jo vetëm, përcjell ORAinfo.

Ata së fundi janë paraqitur së bashku para mediave dhe publikut. Pamja e një çifti ideal ishte ajo që ‘çmendi’ publikun.

Mirëpo vëmendja e mediave ishte e fokusuar e tëra në fustanin e Fahriyes.

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/showbiz/