Katër meshkujt më hot të Hollywoodit – dikur dhe tani (Foto)

Katër meshkujt më hot të Hollywoodit – dikur dhe tani (Foto)
Katër meshkujt më hot të Hollywoodit – dikur dhe tani (Foto)
Katër meshkujt më hot të Hollywoodit – dikur dhe tani (Foto)

Njihen si ndër aktorët më të pëlqyer të Hollywoodit, ndërsa nga revistat prestigjioze – sa njëri sa tjetri – me vite të tëra janë përzgjedhur si meshkujt më hot në planet.

Vitet kalojnë ndërsa ata mbesin të kërkuar – sidomos nga gjinia e bukur. Por të kujtojmë si janë dukur ata shumë vite më parë dhe si duken tani.

Nuk është vështirë për t’ia qëlluar se për kë bëhet fjalë, për aktorët: Tom Cruise, Johny Depp, Brad Pitt dhe Collin Farrell.

Lexo Revisten Online

Shtator, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Shqiptari që rrëmbeu titullin “Më i bukuri i Gjermanisë”
Ç’kohë është kjo?
Ia ka bërë varrin djalit, edhe pse eshtrat ende nuk i janë gjetur
Luftëtari që vlejti sa 1000 ushtarë

http://kosovarja.al/showbiz/