Ka kohë që se keni parë,por me këto ndryshime nuk do e njihni Ganimete Abazin!

Ka kohë që se keni parë,por me këto ndryshime nuk do e njihni Ganimete Abazin!
Ka kohë që se keni parë,por me këto ndryshime nuk do e njihni Ganimete Abazin!
Ka kohë që se keni parë,por me këto ndryshime nuk do e njihni Ganimete Abazin!

Këngëtarja e njohur Ganja ka bërë ndryshime.

Ajo ka ndërruar stilin e flokëve.

Ganimete Abazi-Ganja këtë e ka bërë të ditur përmes një postimi në rrjetin social Facebook.

Edhe këtë herë ajo punën ia ka besuar Nailes e Nevries në Sallonin Shehollkat.

Për më shumë shikoni imazhin e publikuar nga ajo.

Përndryshe, Ganja së shpejti do vij me një projekt të ri muzikor.

Lexo Revisten Online

Mars, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Merita Merja - Parukierja më e kërkuar shqiptare
Hajni në ballë të oxhakut
Si i dëbuam dhe vramë shqiptarët nga Toplica?
“KD Businnes Development”, ngritë ekonominë e Kosovës

http://kosovarja.al/showbiz/