Jessie J triumfon edhe në Kinë, shpallet fituese e “X Factor”

Jessie J triumfon edhe në Kinë, shpallet fituese e “X Factor”
Jessie J triumfon edhe në Kinë, shpallet fituese e “X Factor”
Jessie J triumfon edhe në Kinë, shpallet fituese e “X Factor”

Për 4 sezone në Britani dhe Australi ajo ka qenë pjesë e programit që përzgjedh zërat më të mirë , “The Voice”, Jessie J kësaj here ka preferuar të jetë konkurrente e një programi të ngjashëm me “X Factor” në Kinë.

Teksa për 3 muaj ajo ka konkurruar me disa prej këngëtarëve më të mirë të Kinës, ajo ka mundur të shpallet fituese e këtij konkursi.

Në finalen e X Factor ajo ka performuar këngën e Whitney Houston “I will Always Love You”, duke i mahnitur të pranishmit në sallë dhe të gjithë ata që po e ndiqnin nga ekrani.


Lexo Revisten Online

Mars, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Merita Merja - Parukierja më e kërkuar shqiptare
Hajni në ballë të oxhakut
Si i dëbuam dhe vramë shqiptarët nga Toplica?
“KD Businnes Development”, ngritë ekonominë e Kosovës

http://kosovarja.al/showbiz/