Ja si është dukur Teuta Selimi para operacioneve (Foto)

Ja si është dukur Teuta Selimi para operacioneve (Foto)
Ja si është dukur Teuta Selimi para operacioneve (Foto)
Ja si është dukur Teuta Selimi para operacioneve (Foto)

Këngëtarja Teuta Selimi përherë ka qenë simpatike, që në fëmijëri, që atëherë kur drejtonte emisionet e fëmijëve në "RTP"-në e atëhershme, shkruan "Kosovarja".

Teuta ndër vite ka ndryshuar, jo vetëm për shkak të viteve që ikin, por edhe për dëshirën e saj.

Me pak fjalë, ajo ka ndërhyrë në pamjen e jashtme dhe kjo vërehet dukshëm, shkruan "Kosovarja".

Teuta ka bërë disa ndryshime, e ju vlerësoni a ishte më mirë atëherë apo është tani.

Ndryshe, këngëtarja është nënë e dy djemve./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Shtator, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Shqiptari që rrëmbeu titullin “Më i bukuri i Gjermanisë”
Ç’kohë është kjo?
Ia ka bërë varrin djalit, edhe pse eshtrat ende nuk i janë gjetur
Luftëtari që vlejti sa 1000 ushtarë

http://kosovarja.al/showbiz/