Ja si është dukur Teuta Selimi para operacioneve (Foto)

Ja si është dukur Teuta Selimi para operacioneve (Foto)
Ja si është dukur Teuta Selimi para operacioneve (Foto)
Ja si është dukur Teuta Selimi para operacioneve (Foto)

Këngëtarja Teuta Selimi përherë ka qenë simpatike, që në fëmijëri, që atëherë kur drejtonte emisionet e fëmijëve në "RTP"-në e atëhershme, shkruan "Kosovarja".

Teuta ndër vite ka ndryshuar, jo vetëm për shkak të viteve që ikin, por edhe për dëshirën e saj.

Me pak fjalë, ajo ka ndërhyrë në pamjen e jashtme dhe kjo vërehet dukshëm, shkruan "Kosovarja".

Teuta ka bërë disa ndryshime, e ju vlerësoni a ishte më mirë atëherë apo është tani.

Ndryshe, këngëtarja është nënë e dy djemve./Kosovarja/

Portali kosovarja-ks.com është themeluar në nëntor të vitit 2008 nga revista Kosovarja.

[email protected] [email protected] Tel: +383 38 51 75 75 - MOB: +383 44 14 34 48;

Na ndiqni në

http://kosovarja.al/showbiz/