Ish i fejuari i Gentës shoku i ngushtë i Robertit të Nores (Foto)

Ish i fejuari i Gentës shoku i ngushtë i Robertit të Nores (Foto)
Ish i fejuari i Gentës shoku i ngushtë i Robertit të Nores (Foto)
Ish i fejuari i Gentës shoku i ngushtë i Robertit të Nores (Foto)

A ka miqësi mes të njohurve në estradë? Sigurisht që po. Ka këngëtare e këngëtar që kanë të njëjtin profesion, e që gjithashtu ndajnë miqësi mes vete, shkruan "Kosovarja".

E, Robert Berisha dhe Milot Binaku janë bashkëpunëtor dhe shokë shumë të mirë. Janë bashkë në mbrëmje muzikore, por gjithashtu shoqërohen edhe jashtë punës.

Miloti dikur njihej më shumë si i fejuari i këngëtares Genta Ismajli, ndërkaq tani është i martuar me një femër tjetër, shkruan "Kosovarja".

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/showbiz/