Ish -burri i ‘Sasës’ ja merr fëmijet, shikoni ku i dërgon për t’i argëtuar

Ish -burri i ‘Sasës’ ja merr fëmijet, shikoni ku i dërgon për t’i argëtuar
Ish -burri i ‘Sasës’ ja merr fëmijet, shikoni ku i dërgon për t’i argëtuar
Ish -burri i ‘Sasës’ ja merr fëmijet, shikoni ku i dërgon për t’i argëtuar

Albert Sylejmani është babai i fëmijëve të Sasës dhe aktori i njohur kosovar.

Albert Sylejmani është babai i fëmijëve të Sasës dhe aktori i njohur kosovar.

Familja e tij më shumë se kurrë po komentohet në media, e kjo për shkak të famës së madhe që i dha roli i ‘Sasës’, aktores Adriana Matoshi, përcjell ORAvip.

Vajza e saj na ka njoftuar me atmosferën e ngrohtë që kanë fëmijët kur janë pranë babait të tyre.

Alberti ka marrë fëmijët e tij dhe i ka dërguar në vende argetuese, kështu duke kaluar edhe kohë me ta.

Mungon Adriana, po ja sa familje e bukur janë ata.

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

http://kosovarja.al/showbiz/