Iftari i parë, shikoni në çfarë vendi luksoz e ka dërguar djali i Remzie Osmanit nusen e tij

Iftari i parë, shikoni në çfarë vendi luksoz e ka dërguar djali i Remzie Osmanit nusen e tij
Iftari i parë, shikoni në çfarë vendi luksoz e ka dërguar djali i Remzie Osmanit nusen e tij
Iftari i parë, shikoni në çfarë vendi luksoz e ka dërguar djali i Remzie Osmanit nusen e tij

Remzie Osmani si shumë kolege të saj solli në media edhe familjarët e saj, e sidomos nusen e djalit.

Këngëtarja ka një jetë të mirë financiare, prandaj edhe bën një jetë luksoze bashkë me fëmijët dhe burrin e saj, përcjell ORAvip.

Për iftarin e parë djali i Remzies e dërgoi nusen e tij në një restorant me një veturë super luksoze.

Nusja e tij na njoftoi me këro pamje derisa shihet se po e pret iftarin bashkë me burrin e saj të ëndrrave.

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

http://kosovarja.al/showbiz/