I ndodh edhe kjo Eugent Bushpepës... bën denoncimin, po 'vidhen' para nën emrin e tij

I ndodh edhe kjo Eugent Bushpepës... bën denoncimin, po 'vidhen' para nën emrin e tij
I ndodh edhe kjo Eugent Bushpepës... bën denoncimin, po 'vidhen' para nën emrin e tij
I ndodh edhe kjo Eugent Bushpepës... bën denoncimin, po 'vidhen' para nën emrin e tij

​Këngëtari Eugent Bushpepa pasi u kthye plot sukses dhe famë nga skena e Eurovizionit ka denoncuar një rast abuzimi që po bëhet duke përdorur emrin e tij.

Këngëtari shkruan se disa persona me pretendimin se janë ‘Eugenti’ po kërkojnë para nga njerëz të ndryshëm.

Eugenti e ka bërë këtë denoncim me anë të një postimi në Facebook.

“Dikush, që pretendon se është Eugenti po përpiqet të vjedhë para nga njerëz të tjerë. 

Kushdo që ju kërkon fonde apo ndonjë lloj donacioni është FALSE.Ju lutem bëjini report dhe na ndihmoni.” shkruar Eugenti në postimin e tij. 
/Gazeta Express/ 


Lexo Revisten Online

Gusht, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
E pakrahasueshmja Morenë!
Gjurmëmadhi Qani Mehmedi
Pa Kosovë si pa sy!
Si u mor gabimisht në Hagë Agim Murtezi?

https://kosovarja.al/showbiz/