Gresa e kall Gjermaninë (Video)

Gresa e kall Gjermaninë (Video)
Gresa e kall Gjermaninë (Video)
Gresa e kall Gjermaninu00eb (Video)

Vajza e këngëtares Shkurte Fejza di të ndez atmosferën sikurse nëna e saj, duke e bërë të mbahet mend, shkruan revista Kosovarja.

Në llogarinë e saj është aktive gjithmonë duke hedhur fotografi dhe duke treguar pamjen e saj të freskët, por edhe video nga pjesëmarrjet e saj nëpër ahengje dhe koncerte të ndryshme, si në këtë videon më poshtë./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/showbiz/