Gjashtë muaj pa Agim Binakun. Kështu e kujton i biri

Gjashtë muaj pa Agim Binakun. Kështu e kujton i biri
Gjashtë muaj pa Agim Binakun. Kështu e kujton i biri
Gjashtë muaj pa Agim Binakun. Kështu e kujton i biri

Para gjashtë muajsh ka ndërruar jetë gazetari i mirënjohur Agim Binaku.

I konsideruar doajen i gazetarisë sportive, Binaku ka lënë hapësirë boshe në medien televizive dhe jo vetëm, shkruan "Kosovarja".

Agim Binaku ka lënë boshllëk në televizion, mes miqsh, kolegësh, e shumë boshllëk në jetën e familjarëve të tij.

I biri i Agim Binakut, Miloti, e ka kujtuar disa herë të atin, gjithmonë me shumë dhimbje dhe mall, shkruan "Kosovarja".

Kështu e ka kujtuar Miloti të atin e ndjerë në gjashtë mujorin e vdekjes. /Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Gusht, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
E pakrahasueshmja Morenë!
Gjurmëmadhi Qani Mehmedi
Pa Kosovë si pa sy!
Si u mor gabimisht në Hagë Agim Murtezi?

https://kosovarja.al/showbiz/