Genta Ismajli në telashe me nënën

Genta Ismajli në telashe me nënën
Genta Ismajli në telashe me nënën
Genta Ismajli në telashe me nënën

Këngëtarja Genta Ismajli thotë se vazhdon ta ketë shpirtin eksploziv. Në të vërtet, të gjithë e dimë se ajo është energjike dhe nuk di të ndalet, e këtë energji e vërejmë edhe në performancat e saj, shkruan "Kosovarja".

Genta, si thuajse të gjitha vajzat e tjera e ka një lidhje të fortë me të ëmën. Por, pavarësisht dashurisë e respektit, nganjëherë ndodh të kenë edhe telashe.

Këngëtarja e ka pranuar se me raste i ka bërtitur të ëmës, për çka i ka rënë pishman. Ajo nuk e ka treguar arsyen e bërtitjes, shkruan "Kosovarja".

Ndryshe, këngëtarja jeton me të ëmën, pasi kjo e fundit e ka lënë jetën në Amerikë për të qenë pranë vajzës këngëtare./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Qershor, 2017 (2)

€ 1.99

| Blej Tani
Më e bukura e Diasporës
Mjerimin e një populli e udhëheqin dështakët, duke i fundosur të zotët!
“Në Stara Gradishkë e gjeta dhe aty e lash Adem Demaçin”
Kështu jetojnë kosovarët në Francë...