​ Fjolla ka vapë të madhe, vjen e gjitha e zhveshur

​  Fjolla ka vapë të madhe, vjen e gjitha e zhveshur
​  Fjolla ka vapë të madhe, vjen e gjitha e zhveshur
​ Fjolla ka vapë të madhe, vjen e gjitha e zhveshur

Jeta artistike do mund dhe sakrificë, por të gjithë e dimë se më anë të punës së mundimshme arrihet një sukses i pa diskutueshëm, por sot a mund të themi se vlerat e punës kanë rënë dhe të arriturat po vlerësohen me anë të pamjes, zhveshjes dhe veprimeve skandaloze, të cilat për gjeneratat e reja janë një model jo i mirë, shkruan Kosovarja.

Se tenton për të thyer tabut këtë gjë e kemi vënë re të Fjolla, por të gjitha këto tentime janë pa shije sepse në rast na hamend është një foto modele apo çfarë thënë më saktë.  Në botën perëndimore zhveshjet e tilla paguhen për numra revistash apo një veprim i tille ka një qëllim bamirësie apo diçka e tillë.

Ndërsa në tregun tonë këngëtaret zhvishen për të marrë vëmendje dhe të jetë pjesë e rubrikave rozë. Fjolla këtë gjë e bën shpesh dhe kjo si duket i është bërë rutinë sa edhe të gjithë ndjekësit t’i kthjelle më një imazh të tillë duke i përshëndetur më një ‘Mirëmëngjesi’. Dhe pse sot dita është më e freskët , temperaturat te Fjolla janë të larta sa nuk mund të duroj dot rrobat në trup dhe na shfaqet e tëra lakuriq.

Fjolla ka kohë nuk ka sjell ndonjë projekt muzikorë, por të tilla imazhe mjaftojnë ta kenë vëmendjen më shumë se një këngë. /Kosovarja/ 

Lexo Revisten Online

Gusht, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
E pakrahasueshmja Morenë!
Gjurmëmadhi Qani Mehmedi
Pa Kosovë si pa sy!
Si u mor gabimisht në Hagë Agim Murtezi?

https://kosovarja.al/showbiz/