Ermali e Bulza, fëmijë të lumtur në prehrin e prindërve të lumtur (Foto)

Ermali e Bulza, fëmijë të lumtur në prehrin e prindërve të lumtur (Foto)
Ermali e Bulza, fëmijë të lumtur në prehrin e prindërve të lumtur (Foto)
Ermali e Bulza, fëmijë të lumtur në prehrin e prindërve të lumtur (Foto)

A e dini se këngëtari ynë i njohur dhe i dashur Ermal Fejzullahu e ka një motër me emrin Bulza, me të cilën thuajse janë të një moshe dhe janë rritur bashkë, shkruan Kosovarja.

Këta dy derisa ishin fëmijë, Sabriu, nga dëshira e tij që këta të bëheshin këngëtarë i angazhoi në rrugën e muzikës. Fillimi i tyre në karrierën e muzikës qe i suksesshëm. Edituan disa këngë bashkë, morën pjesë edhe në disa festivale të fëmijëve, tek edhe fituan shpërblime jo të pakta.

Sot Bulza gjendet e jeton në Amerikë. Është e martuar dhe ka një fëmijë. Ndërsa Ermali, duke mos u ndarë nga muzika , arriti ky që është sot: emër i njohur dhe shumë i pëlqyer gjithandej.

Ja si dukeshin Ermali e Bulza kur ishin fëmijë, tregojnë këto foto nga arkivi i Kosovares, tek ata dy shihen në prehrin e prindërve të lumtur, Sabriut e Nerës. /Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Korrik, 2017 (2)

€ 1.99

| Blej Tani
Angelina Shala - E bukur, e mençur dhe shumë e talentuar
Qani Mehmedi: Kurrë nuk u jam nënshtruar diktateve
Viktimat e dhunës seksuale në Kosovë
Xajë Nura - Një emër që duhet shënuar

Portali kosovarja-ks.com është themeluar në nëntor të vitit 2008 nga revista Kosovarja.

[email protected] [email protected] Tel: +383 38 51 75 75 - MOB: +383 44 14 34 48;

Na ndiqni në

http://kosovarja.al/showbiz/