Egzona si nuse përrallash

Egzona si nuse përrallash
Egzona si nuse përrallash
Egzona si nuse përrallash

Këto nuse janë shumë me fat, sepse pa asnjë mundim I hyn botës së show bizit, ndërsa ka artist që mundohen me shumë punë dhe nuk arrijnë vëmendjen sa të nuseve të estradës, shkruan Kosovarja.

Është e çuditshme ndonjëherë se si rrjedhin gjërat në jetë në raport me fatin e njeriut. Nuk është e çuditshme vetëm në botën e show bizit shqiptarë, si i tillë është ai ndërkombëtarë ku kemi parasysh motrat Kardashian që këtë famë dhe luks të jetës e kanë arritur nga hiçi.

Shpesh kritikohet bota e medies për fokusin që bëjnë në këto personazhe, por thënë drejt një masës së madhe  këto janë që i’u intereson më shumë se çdo gjë tjetër.

E në këtë rast është edhe Egzona ajo që ka zgjuar kureshtje të madhe në publik e sidomos pjesa si u vesh, si duket, çfarë bën si jeton, Pjesë kjo që është krejtësisht private dhe që nuk I hyn në llogari askujt. Egzona ndryshe në këtë fotografi duket tejet magjepsëse dhe si një nuse përrallash. /Kosovarja/ 

Lexo Revisten Online

Gusht, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
E pakrahasueshmja Morenë!
Gjurmëmadhi Qani Mehmedi
Pa Kosovë si pa sy!
Si u mor gabimisht në Hagë Agim Murtezi?

https://kosovarja.al/showbiz/