Egzona nuk po mund t’i ndahet kësaj gjëje...

Egzona nuk po mund t’i ndahet kësaj gjëje...
Egzona nuk po mund t’i ndahet kësaj gjëje...
Egzona nuk po mund t’i ndahet kësaj gjëje...

Çdo lëvizje e saj që ndanë në rrjetet sociale, kthehet në lajm.

Kjo sepse tashmë është pjesë e një familjes të cilët janë shumë të ndjekur nga syri mediatik, e që s’ka si t’i mungojë fama.

Egzona udhëheq dy biznese, ku pavarësisht obligimeve familjare, rezulton gjithmonë e suksesshme.

Krahas këtyre, edhe ajo sit ë gjithë, nuk mund t’i ndahet rrjeteve sociale, veçanërisht aplikacioneve të cilat kanë efekte të ndryshme.

E këtë e tregon kjo fotografi në vazhdim,ku Egzona e shpërndanë fare pa komplekse./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Mars, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Merita Merja - Parukierja më e kërkuar shqiptare
Hajni në ballë të oxhakut
Si i dëbuam dhe vramë shqiptarët nga Toplica?
“KD Businnes Development”, ngritë ekonominë e Kosovës

http://kosovarja.al/showbiz/