Edona Llalloshi bëhet gati për agjërim, ja si e ka bërë hallvën...

Edona Llalloshi bëhet gati për agjërim, ja si e ka bërë hallvën...
Edona Llalloshi bëhet gati për agjërim, ja si e ka bërë hallvën...
Edona Llalloshi bëhet gati për agjërim, ja si e ka bërë hallvën...

Jo më kot është ndër këngëtaret më të cilësuara të estradës, si dhe një grua dhe nënë shembullore, shkruan Kosovarja.

Ka treguar suksese në karrierë dhe biznes, si dhe është ndër personat më human të estradës.

Me që muaji i mëshirës fillon që sonte, Edona ka treguar edhe anën më të bukur të një besimtareje të devotshme, duke bërë gati ushqimet që preferohen në këtë muaj.

Ndër to është hallva, e cila gatuhet në netët speciale, siç është kjo sonte, ku sipas kësaj fotografie në vazhdim, po duket shumë e shijshme./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

http://kosovarja.al/showbiz/