Edi, Linda dhe Zaho “braktisin” Dhërmiun, shijojnë mbrëmjen në...(Foto)

Edi, Linda dhe Zaho “braktisin” Dhërmiun, shijojnë mbrëmjen në...(Foto)
Edi, Linda dhe Zaho “braktisin” Dhërmiun, shijojnë mbrëmjen në...(Foto)
Edi, Linda dhe Zaho “braktisin” Dhërmiun, shijojnë mbrëmjen në...(Foto)

Çifti kryeministror Edi dhe Linda Rama kanë preferuar këtë vit që pushimet së bashku me Zahon e vogël ti kalojnë në bregdetin e Dhërmiut.

Megjithatë gjatë mbrëmjes që lamë pas, duket se Kryeministri është zhvendosur nga fshati turistik për në zonën e Himarës. Në një foto të publikuar nga TiranaPost shohim sesi shëtisin të tre të kapur dorë për dore në shëtiroren e Himarës. 

Të veshur në mënyrë komode ata kanë shijuar mbrëmjen në shoqërinë e njëri-tjetrit./Gazeta Express/

http://kosovarja.al/showbiz/