Edhe një maturante nga Vitia e cila mori shumë vëmendje në mbrëmje

Edhe një maturante nga Vitia e cila mori shumë vëmendje në mbrëmje
Edhe një maturante nga Vitia e cila mori shumë vëmendje në mbrëmje
Edhe një maturante nga Vitia e cila mori shumë vëmendje në mbrëmje

Sezoni i mbrëmjeve të maturës ka nisur.

Secila maturante deri edhe në detajet më të vogla mundohet që këtë natë të merr vëmendjen e shumë të pranishmëve, shkruan Kosovarja.

Njëra prej tyre është edhe Anita Bajrami, nga Vitia, e cila vërtetë se në mbrëmjen e maturës ka shkëlqyer.

Për këtë flasin vet imazhet ku vajza me fustan të bardhë mori shumë vëmendje dhe pamja e saj u pëlqye jashtë mase./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

http://kosovarja.al/showbiz/