Edhe Eliza Hoxha i reklamon këmbët! (Foto)

Edhe Eliza Hoxha i reklamon këmbët! (Foto)
Edhe Eliza Hoxha i reklamon këmbët! (Foto)
Edhe Eliza Hoxha i reklamon këmbët! (Foto)

Eliza Hoxha njihet si njëra ndër artistet tona e cila karrierën e saj e ka të ndërtuar me shumë punë dhe mund, shkruan “Kosovarja”.

Për Elizën asnjë herë nuk kanë qenë skandalet si një shkallë e cila do ta ngriste atë.

Ajo ka bërë shumë këngë të mira dhe cilësore, këngë këto që dëgjohen dhe janë aktuale edhe sot e kësaj dite, edhe pse Eliza kohën e fundit më nuk po është aq produktive sikurse vitet e kaluara.

Eliza tashmë ka filluar edhe të punoj profesionin e mësimdhënëses, ku shpesh e shohim me studentët e saj në ligjëratat nëpër foto të ndryshme në rrjetet sociale.

Elizën e kemi parë pothuajse në shumë profesione, por atë nuk e kemi parë se si duket në plazh!

Edhe për këtë pjesë ajo është kujdesur që t’iu sjell pamje nga pushimet saj.

Në një foto që ajo e ka nda me ndjekësit e saj nëpër rrjetet sociale shihen këmbët dhe deti. Mendohet se këto këmbë të drejta dhe të rrezitura janë të Elizës.

Edhe pse vitet kanë kaluar ajo duket se ka një trup të mirë dhe këmbë të drejta./Kosovarja/

Portali kosovarja-ks.com është themeluar në nëntor të vitit 2008 nga revista Kosovarja.

[email protected] [email protected] Tel: +383 38 51 75 75 - MOB: +383 44 14 34 48;

Na ndiqni në

http://kosovarja.al/showbiz/