E komentojnë për peshën, reagon më keq seç mund të mendohej (Foto)

E komentojnë për peshën, reagon më keq seç mund të mendohej (Foto)
E komentojnë për peshën, reagon më keq seç mund të mendohej (Foto)
E komentojnu00eb pu00ebr peshu00ebn, reagon mu00eb keq seu00e7 mund tu00eb mendohej (Foto)

Moderatorja Einxhel Shkira është konfrontuar me mesazhe me një ndjekëse në rrjete sociale.

Kjo e fundit është shprehur për kilet e tepërta të Einxhel dhe mesa duket ajo nuk është ndjerë mirë nga këto fjalë, madje duke publikuar edhe bisedat mes tyre. 

Ja bashkëbisedimi i modetores dhe ndjekëses së saj.

Lexo Revisten Online

Shtator, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Shqiptari që rrëmbeu titullin “Më i bukuri i Gjermanisë”
Ç’kohë është kjo?
Ia ka bërë varrin djalit, edhe pse eshtrat ende nuk i janë gjetur
Luftëtari që vlejti sa 1000 ushtarë

http://kosovarja.al/showbiz/