Do të ‘çmendet’ Gjiko, kush po i thotë ‘Të Dua’ Elitës

Do të ‘çmendet’ Gjiko, kush po i thotë ‘Të Dua’ Elitës
Do të ‘çmendet’ Gjiko, kush po i thotë ‘Të Dua’ Elitës
Do të ‘çmendet’ Gjiko, kush po i thotë ‘Të Dua’ Elitës

Elita Rudi, është moderatorja më e pëlqyer në vendin tonë.

Çdo gjë rreth saj krijon lajm, e aq më shumë tani kur ajo ka pranuar se është në lidhje me reperin, Gjiko, përcjell ORAvip.

Por duket që nuk ai i vetmi që i thotë asaj fjalën të dua. Elita vet ka pranuar së është shumë e lidhur me mbesën e saj, Ninën.

Përmes një video Nina i ka treguar Elitës se sa shumë e do tezën e saj.. Shikoni se sa e ëmbël është ajo…


Lexo Revisten Online

Mars, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Merita Merja - Parukierja më e kërkuar shqiptare
Hajni në ballë të oxhakut
Si i dëbuam dhe vramë shqiptarët nga Toplica?
“KD Businnes Development”, ngritë ekonominë e Kosovës

http://kosovarja.al/showbiz/