Dikur mjaft i njohur, sot aktori shqiptar punon taksist

Dikur mjaft i njohur, sot aktori shqiptar punon taksist
Dikur mjaft i njohur, sot aktori shqiptar punon taksist
Dikur mjaft i njohur, sot aktori shqiptar punon taksist

Dikur ishte një ndër aktorët më të pëlqyer shqiptarMe rolet e tij në “Tingujt e Vendlindjes” apo “Sofra Gjakovare”, Abedin Morina u kthye në një emër të njohur të ekranit, mirëpo ai prej vitesh e ka lënë aktrimin dhe sot punon taksist.

“Ishte iniciativa e shokëve të mi që të bëhesha aktor. Ata e shihnin se kisha talent. Kam bërë shumë role. Nuk di kë të veçoj. 

Kam pasur një stil që të tjerët nuk mundeshin. Unë qaja shumë lehtë, njerëzit mendonin se po qaja me të vërtet. Sot humori është bastarduar”, tregoi Morina në një intervistë për “Dukagjini sot”.

“Prej dy vitesh punoj rregullisht taksist, ça të bëjmë. Edhe pse sot jam taksist në shpirt e kam humorin”, u shpreh aktori.

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

http://kosovarja.al/showbiz/