Dhurata Dorës po i falin gjëra (Foto)

Dhurata Dorës po i falin gjëra (Foto)
Dhurata Dorës po i falin gjëra (Foto)
Dhurata Dorës po i falin gjëra (Foto)

Bukuroshe e skenës, një këngëtare e zonja që po mbetet shumë e pëlqyer për publikun.

Dhurata Dora nuk po ndalet hiç, shkruan "Kosovarja".

Këngëtares së mirënjohur dhe trendi, i është bërë dhuratë një xhaketë me ngjyrat e Prishtinës dhe me stemën e famshme.

Ajo është shumë falënderuese për këtë gjë dhe këtë e ka thënë edhe publikisht, shkruan "Kosovarja".

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/showbiz/