Derisa Blero është me Tarën dhe Teutën, Afrona pi e vetme

Derisa Blero është me Tarën dhe Teutën, Afrona pi e vetme
Derisa Blero është me Tarën dhe Teutën, Afrona pi e vetme
Derisa Blero është me Tarën dhe Teutën, Afrona pi e vetme

Athua cili ishte shkaku që erdhi në këtë gjendje ?

Afrona dhe Blero nuk jetojnë së bashku, e për këtë mungesë ata shumë herë kanë folur edhe publikisht, përcjell ORAinfo.

Blero dhe Teuta janë duke e argëtur vajzën e tyre në një vend të përbashkët, po Afrona ka publikuar disa foto ku shihet e vetme me një gotë në dorë.

Se çfarë ka dashur të thotë ajo me këtë, nuk e tregoi.

Lexo Revisten Online

Tetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Luiza Hasani vajza me yll në ballë
Isha i fundit i ndershëm
I pazëvendësueshmi
Unë budallaqja, u dashurova në profën e matematikës!

http://kosovarja.al/showbiz/