Demi Moore në lidhje me djaloshin 30 vjet më të ri se ajo!

Demi Moore në lidhje me djaloshin 30 vjet më të ri se ajo!
Demi Moore në lidhje me djaloshin 30 vjet më të ri se ajo!
Demi Moore në lidhje me djaloshin 30 vjet më të ri se ajo!

Sipas mediave amerikane, aktorja e famshme Demi Moore ka tetë muaj që fshehtas po vazhdon romancën me Nick Jonasin.

Portali “Radar Online” pohon se aktorja 55-vjeçare dhe muzikanti 25-vjeçar janë në lidhje që nga muaji maj i vitit të kaluar.

Edhe pse ka një ndryshim të madh në moshën mes tyre, gjë që është tronditëse për shumë njerëz, Demi dhe Nik kanë qenë edhe më parë në marrëdhënie me persona që nuk janë të moshë së tyre.

Demi Moore dhe Ashton Kutcher

“Demi nuk dëshiron të poshtëruar publikisht pasi e braktisi Ashtoni. Nik, është i dashuri më i ri që ka pasur aktorja, por një nga më të pjekur me të cilin ka qenë ndonjëherë”, tha një burim i afërt me aktoren për Radar Online.

Nick deri më tani ka qenë në lidhje me Kate Hudson (38) dhe këngëtaren austriake, Delt Gudmore (33).

Nick Jonas dhe Kate Hudson

Demi ishte e martuar me Ashton Kutcher, i cili është 16 vjeç më i ri se ai. Pas shkurorëzimit, ajo u lidh me Sean Fridley dhe Vita Schnabel.

Ndryshe, çifti deri më tani nuk kanë reaguar rreth raportimeve të mediave, ku nuk kanë konfirmuar apo mohuar romancën.


Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/showbiz/