Çka thotë Korab Jetishi për vajzën e çka për gruan?

Çka thotë Korab Jetishi për vajzën e çka për gruan?
Çka thotë Korab Jetishi për vajzën e çka për gruan?
u00c7ka thotu00eb Korab Jetishi pu00ebr vajzu00ebn e u00e7ka pu00ebr gruan?

Disa e njohin si djali i Shkelzen Jetishi, e disa thjesht si Korabi këngëtar, tashmë i konsoliduar në muzikë, shkruan "Kosovarja".

Janë bërë dhjetë vite që kur se Korab Jetishi këndon, bënë këngë, videoklipe, e viteve te fundit është prezent edhe në dasma e ahengje dhe në mbrëmje muzikore.

Sigurisht që ai nuk mund të dalë lehtë nga hija e babait të famshëm, i cili mbetet udhërrëfyesi i tij në jetë e në muzikë.

Korabi këngëtar i suksesshëm, por edhe bashkëshort e baba i përkushtuar.

Këngëtari gruan e quan "My Love" e të bijen "My evrithing", shkruan "Kosovarja".

Pra, njërën e ka dashuri, e tjetrën gjithçka në jetë./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Shtator, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Shqiptari që rrëmbeu titullin “Më i bukuri i Gjermanisë”
Ç’kohë është kjo?
Ia ka bërë varrin djalit, edhe pse eshtrat ende nuk i janë gjetur
Luftëtari që vlejti sa 1000 ushtarë

http://kosovarja.al/showbiz/