Cili gazetar e shfrytëzoj Lorin?

Cili gazetar e shfrytëzoj Lorin?
Cili gazetar e shfrytëzoj Lorin?
Cili gazetar e shfrytëzoj Lorin?

Këngëtarëve shpesh u krijohet bindja sikur media i përdor, i shfrytëzon. Ndryshe nga disa që mendojnë se ndodh kështu, këngëtarja Lori nuk ndihet e përdorur nga media, shkruan “Kosovarja”.

Ajo e pranon se relacioni i saj me gazetarët është shumë i mirë dhe korrekt, andaj nuk ka ankesa.

Lori për revistën “Kosovarja” thotë: “Relacioni im me gazetarët ka qenë dhe mbetet i shëndosh, profesional dhe pa ekzagjerime. Nuk jam ndjerë e shfrytëzuar edhe pse me raste ka pasur gjëra të pa vërteta, lajme që nuk kanë korresponduar me realitetin”, shton këngëtarja.

Lori, potencon se duke e njohur trendin e gazetarisë së sotshme, shpesh i ka mirëkuptuar gazetarët dhe lajmet e tyre./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Shtator, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Shqiptari që rrëmbeu titullin “Më i bukuri i Gjermanisë”
Ç’kohë është kjo?
Ia ka bërë varrin djalit, edhe pse eshtrat ende nuk i janë gjetur
Luftëtari që vlejti sa 1000 ushtarë

http://kosovarja.al/showbiz/