Çfarë i kujton kjo datë Zanfinës?

Çfarë i kujton kjo datë Zanfinës?
Çfarë i kujton kjo datë Zanfinës?
Çfarë i kujton kjo datë Zanfinës?

Është ndër 3 motrat më të përmendura, njëherë motra e divës më të madhe në skenë, Adelina Ismailit, shkruan Kosovarja.

Në rrjetet sociale, Zafina është herë herë aktive, duke u komentuar dhe pëlqyer nga shumë ndjekës për fotografitë dhe këngët e saj.

E kësaj here ka habitur me një postim, i cili kthehet në një datë të mëhershme, gjegjësisht të 24 nëntorit.

Se çfarë i kujton kjo datë Zanfinës, nuk e ka zbuluar, por gjithsesi në fotografi duket shumë bukur./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Shkurt, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
“Nesa Underwear”, Egzon Kazagiqi e Marigona Fazliu godasin me të brendshme...
I lumtur apo i mërzitur?
Nëna që ia vranë fëmijët - Shtron sofrën për fëmijët që si ka më...
Afarist i suksesshëm, drejtor ekzekutiv i Unionit të bizneseve shqiptaro-gjermane

https://kosovarja.al/showbiz/