Çfarë i kujton kjo datë Zanfinës?

Çfarë i kujton kjo datë Zanfinës?
Çfarë i kujton kjo datë Zanfinës?
Çfarë i kujton kjo datë Zanfinës?

Është ndër 3 motrat më të përmendura, njëherë motra e divës më të madhe në skenë, Adelina Ismailit, shkruan Kosovarja.

Në rrjetet sociale, Zafina është herë herë aktive, duke u komentuar dhe pëlqyer nga shumë ndjekës për fotografitë dhe këngët e saj.

E kësaj here ka habitur me një postim, i cili kthehet në një datë të mëhershme, gjegjësisht të 24 nëntorit.

Se çfarë i kujton kjo datë Zanfinës, nuk e ka zbuluar, por gjithsesi në fotografi duket shumë bukur./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Tetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Luiza Hasani vajza me yll në ballë
Isha i fundit i ndershëm
I pazëvendësueshmi
Unë budallaqja, u dashurova në profën e matematikës!

http://kosovarja.al/showbiz/