Çfarë bëri Daut Haradinaj pasi e pa këtë foto të gruas?

Çfarë bëri Daut Haradinaj pasi e pa këtë foto të gruas?
Çfarë bëri Daut Haradinaj pasi e pa këtë foto të gruas?
Çfarë bëri Daut Haradinaj pasi e pa këtë foto të gruas?

Daut Haradinaj emër i politikes në vend, deputet, person me mjaftë ndikim në skenën tonë poltike, shkruan "Kosovarja".

Haradinaj është i martuar me Lola Haradinajn, dikur këngëtare e moderatore e afirmuar.

Dy motra për dy vëllezër, Anita e Lola, janë edhe motra e edhe kunata. Ato kanë një mardhënie të shkëlqyer me njëra tjetrën, shkruan "Kosovarja".

Lola po duket shkëlqyer, edhe sa i përket linjave fizike, por edhe sa i përket stilit. Në foton e fundit, Lola Haradinaj po shkëlqen.

A thua çfarë ka thënë Dauti kur e ka parë këtë foto?/Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Mars, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Merita Merja - Parukierja më e kërkuar shqiptare
Hajni në ballë të oxhakut
Si i dëbuam dhe vramë shqiptarët nga Toplica?
“KD Businnes Development”, ngritë ekonominë e Kosovës

http://kosovarja.al/showbiz/