Cameron e quan Eliza Dushkun femër të guximshme

Cameron e quan Eliza Dushkun femër të guximshme
Cameron e quan Eliza Dushkun femër të guximshme
Cameron e quan Eliza Dushkun femër të guximshme

James Cameron ka folur për pretendimet e Eliza Dushkut se Joel Kramer e sulmoi atë seksualisht kur ishte 12-vjeçare.

63-vjeçari e quajti aktoren të guximshme për shkak se foli për historinë e saj.

“Nuk kam dhënë shumë mendime për këtë situatë, sepse kam dëgjuar. Natyrisht, Eliza është e guximshme që ka folur”, tha James. “Unë mendoj se të gjitha gratë që po flasin dhe po kërkojnë llogari, janë kështu”.

Ditë më parë, Eliza shkroi një letër, duke rikujtuar se si Joel e kishte ngacmuar atë në filmin e vitit 1994. Joel i mohoi pretendimet dhe i quajti ato “gënjeshtra të tmerrshme”.

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/showbiz/