Befasia që i bënë mbesat Eliza Hoxhës (Foto)

Befasia që i bënë mbesat Eliza Hoxhës (Foto)
Befasia që i bënë mbesat Eliza Hoxhës (Foto)
Befasia që i bënë mbesat Eliza Hoxhës (Foto)

Këngëtares së njohur Eliza Hoxha, sot i kanë bërë një befasi mbesat e saj. ato e kanë vizituar në vendin e saj të punës, të cilën e kanë gëzuar pa masë, shkruan Kolona.info

E këtë ndjesi këngëtarja e njohur e ka ndarë edhe me ndjekësit e saj në Instagram, ku edhe ka postuar një foto me dy mbesat dhe vëllanë e në zyrën ku ajo punon.

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/showbiz/