Bashkëshortja e Albatrit Muqiqit mahnitëse në paraqitjet e radhës

Bashkëshortja e Albatrit Muqiqit mahnitëse në paraqitjet e radhës
Bashkëshortja e Albatrit Muqiqit mahnitëse në paraqitjet e radhës
Bashkëshortja e Albatrit Muqiqit mahnitëse në paraqitjet e radhës

Edhe kësaj here, ajo ka mahnitur ndjekësit !

Bashkëshortja e këngëtarit Albatrit Muqiqi është prej nuseve më të përfolura në estradë.

Ajo dhe Albatriti ka disa muaj që janë bërë prindër për herë të parë të një vajze të quajtur Ameli.

Së fundmi ajo ka publikuar dy foto në Instagram, e kuruar deri në detaj, ajo po duket e mrekullueshme./Sovrani.info

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/showbiz/