Aurela Gaçe na kthen në vitin 1995!

Aurela Gaçe na kthen në vitin 1995!
Aurela Gaçe na kthen në vitin 1995!
Aurela Gaçe na kthen në vitin 1995!

Ajo bëhet nostalgjike Këngëtarja e njohur nga Shqipëria Aurela Gaçe shpeshëhere hap arkivat dhe ndan momente nga jeta e saj.

Ajo ka sjellur disa video në instastory ku shfaqen duke kënduar vite më parë.Ndër to. ajo na ka kthyer edhe në vitin 1995 ku shihet duke kënduar këngë permetare për të cilat ka thënë se janë ndër më të bukurat./21Media 


Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/showbiz/