Atë që e bëjnë Egzona dhe Andrra, Learta nuk ka guxim ta bëjë

Atë që e bëjnë Egzona dhe Andrra, Learta nuk ka guxim ta bëjë
Atë që e bëjnë Egzona dhe Andrra, Learta nuk ka guxim ta bëjë
Atu00eb qu00eb e bu00ebjnu00eb Egzona dhe Andrra, Learta nuk ka guxim ta bu00ebju00eb

Nuset e estradës si pa pritur e pa kujtuar u bënë pjesë e show bizit, tashmë e dimë secili se si ato përkrahë bashkëshortëve apo vjehrrive u bënë të famshme, shkruan Kosovarja.

Janë këto tri nuset më të përfolura  të momentit Learta, Egzona dhe Andrra. U martuan njëra pas tjetrës, dasmat e tyre bënë bujë të madhe, që të tria janë bërë nëna, dhe po të tria hapën dyqanet e tyre me fustane nusërie.

Egzona ishte ajo që u parapriju, duke vazhduar Larata dhe së fundi e bëri edhe Andrra. Ndoshta kjo për faktin se nuk e shihnin vetën produktive përveçse të rritnin fëmijët dhe të kujdesëshin për gjërat familjare. Pa patur ndonjë prioritet tjetër. Kështu që ato bënë zgjidhje dhe u angazhuan në dyqanet e tyre.

Për të promovuar veshjet, Egzona dhe Andrra e praktikojnë që të veshin dhe reklamojnë fustanet ku edhe kane mahnitur me pamjet e tyre. Po një gjë të tillë a ka guxim ta bëjë Learta. Apo shtohet pyetja pse ajo nuk e bënë dot. Është fjala e peshës trupore apo ku qëndron problemi. /Kosovarja/ 

Lexo Revisten Online

Mars, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Merita Merja - Parukierja më e kërkuar shqiptare
Hajni në ballë të oxhakut
Si i dëbuam dhe vramë shqiptarët nga Toplica?
“KD Businnes Development”, ngritë ekonominë e Kosovës

http://kosovarja.al/showbiz/