Anastasia Kvitko sa herë që pozon, rrjetet sociale ‘peshë’ i çon

Anastasia Kvitko sa herë që pozon, rrjetet sociale ‘peshë’ i çon
Anastasia Kvitko sa herë që pozon, rrjetet sociale ‘peshë’ i çon
Anastasia Kvitko sa herë që pozon, rrjetet sociale ‘peshë’ i çon

Anastasia Kvitko ka pozuar me një fustan të shkurtë.

Bukuroshja ruse edhe me paraqitjen e radhës ka shfaqur linjat e trupit të saj, ku padyshim duken shumë seksi- shkruan Indeksonline.

Rivalja e Kim Kardashian jo rrallë herë e ka potencuar se është e gjitha natyrale, dhe se deri më tani nuk ka kryer as edhe një ndërhyrje kirurgjike. 

Megjithatë, vështirë për ta besuar një gjë të tillë!


Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/showbiz/