Anastasia Kvitko në çdo pozë duket ‘bombastike’

Anastasia Kvitko në çdo pozë duket ‘bombastike’
Anastasia Kvitko në çdo pozë duket ‘bombastike’
Anastasia Kvitko në çdo pozë duket ‘bombastike’

Anastasia Kvitko është thjeshtë një ‘bombë’.

Bukuroshja ruse në të shumtën e rasteve shfaqet provokative, dhe nuk e ka problem të tregojë edhe më shumë se që duhet.

Janë linjat trupore të saj që gjithmonë e bëjnë të duket ‘in’. /Indeksonline

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/showbiz/